Om oss

Hvem er vi og hva er målet? Fiskeavisen har vi hatt noen år nå. Vi har lenge hatt lyst til å starte noe med jakt. Vi ønsket ikke å blande jakt inn med fiskeavisen. Selv om jakt og fiske for mange hører sammen, synes vi det er  greit å skille innholdet. Valget ble derfor jegeravisen.no 

Slik som med fiskeavisen er målet vårt å være en folkelig avis som innvolverer alle. Om du er kjent eller ikke, spiller ingen rolle. Gode jakt eller turhistorier er hva vi ønsker. Sitter du på noen slike og vil dele med likesinnede mennesker, ikke nøl! Kom gjerne med det til oss.

Vi har gledet oss til å komme  i gang med  jegeravisen. Nå er dagen her.  Nyheter, historier, tester og morsomheter skal stå på menyen fremover.

Vi håper dette blir en spennende plattform for alle som liker jakt og friluft. Kom veldig gjerne med tilbakemeldinger, innspill og selvfølgelig saker til oss! Vi setter pris på alle bidrag.

Ta gjerne kontakt med oss.

 

Daniel Tilrem: Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa. Siden da har det gått i jakt og fiske. Nå fortiden jobber jeg for Eniro Norge og driver Fiskeavisen og jegeravisen.
Kontakt: Daniel@fiskeavisen.no Telefon: 920 89 813