Annonsering

Bli med på laget og skap Norges største plattformer for jegere og fiskere.

Har din bedrift/ditt brand produkter, tjenester eller tilbud som er relevante innenfor jakt og fiske? Vil du posisjonere deg som en toneangivende aktør innenfor vår sjanger, kanskje være med på å utgjøre en forskjell? 

Fiskeavisen og Jegeravisen skal være en brobygger mellom jegere og fiskere, med godt lesestoff og våre samarbeidspartnere. Med høye ambisjoner om å bli den beste plattformen innen for sitt felt.

Men vi trenger din støtte for at vi skal lykkes med dette. På reisen dit ønsker vi å gi deg en unik eksponeringskanal og bidra til å skape positive resultater i din virksomhet. Er du interessert i å bli med på laget? 

Vi tilbyr våre samarbeidspartnere produktpakker for betalt/sponset innhold eller tradisjonsrike annonser. Begge tjenestene er tilpasset bedrifter og brands med markedsmidler av ulik størrelse, slik at vi skal ha mulighet for å samarbeide uansett budsjettstørrelse.

Ønsker du å få testet et produkt eller en tjeneste, så har vi en gjeng ambassadører som er eksperter på hver sitt felt som kan være med på disse testene.

For mer informasjon og en uforpliktende prat, send Daniel Tilrem en e-post på Daniel@fiskeavisen.no og han vil ta kontakt med deg snarest.