Hei. Vi har virkelig hatt en drømmestart med denne avisen, og nå nærmer den store sesongen seg!

Av Raphael Pedersen- Redaktør

 

Et av våre mål er å stadig ha nær kontakt med dere lesere, jegere og natur entusiaster. Uten dere, er det ikke jo ikke vits å drifte en avis som dette, –truth been told-!  Så langt har vi opplevd en  stor interesse, og det setter vi stor pris på. Rekkevidden på sakene våre strekker seg til tusener, og det er helt rått!  Takken går selvsagt til alle som er med og viser engasjement- lesere og bidragsytere til saker. Dette er ikke ment som et skryteinnlegg.. eller jo faktisk er det for så vidt det. Men ikke av oss selv, men til dere som engasjerer dere. Det er dere som skaper Jegeravisen.no

Vårt mål er også at Jegeravisen.no skal være et miljø, hvor erfaringer deles, historier deles og hvor vi kan nyte den fine lidenskapen vår sammen. Alle er velkomne hos oss!

Vi gjentartips oss om saker. Ikke vær sjenert. Selv om du er i første år av jakten, vet vi at flere vil lese om din jakt/tur opplevelse. Som nevnt, innleggene som deles her har en stor rekkevidde. Det viser at det er stor interesse for jakt og friluft rund om i landet.

Som mange har fått med seg, har vi også fått med Mats Thorsvik på laget, som skribent. Vi publiserte nettopp dette gjennom Facebook. Det er en stor ære og blir et flott samarbeid! Vi er også lutter øre og tar med glede i mot tips om hva dere eventuelt savner i avisen.

Skitt jakt videre folkens. Flere heftige saker dukker straks opp i avisen vår.

Følg oss på Instagram husk også å tagge deres bilder med #Jegeravisen- Plutselig blir du kontaktet, enten med en premie eller forespørsel om sak. Hvem vet (:D)

ANBEFALT FOR DEG