Bukkejakta 2020 – LIVE

Velkommen til Bukkejakta 2020 – LIVE

Vi ønsker alle velkommen til å delta på en digital «jakt» på WeHunt i forbindelse med bukkepremieren.

Alle deltakerne vil da se hvor det jaktes rundt i kongeriket. Det vil være mulighet til å legge ut bilder og film i chatten på WeHunt.

Jegeravisen vil også kjøre en konkurranse på vår gruppe på Facebook. Der vi kårer flere vinnere blant dere som legger inn bilder og tekst på vår gruppe. Premiene kommer fra våre samarbeidspartnere. Premiebordet er fylt med det du trenger som bukkejeger. Skytepropper fra Hørselslabben, Treningsammunisjon, sag og viltbag fra Norma, Trofebehandling og bedømming fra Gevirdommer Robert Aakvik, Slaktesett og foldekniv fra Øyo, og en haug med Harkila T-skjorter fra Hell jakt og fiske.

Deltakerkode for WeHunt: ARP377

Her skal vi følge med på hva som skjer under årets bukkejakt. Hvor blir det observert dyr, hvem får skutt? Hvor jaktes det?
Hos oss blir det videoklipp, bilder og rapporter fra årets jakt, så det er bare å følge med og ikke minst sende hos innhold.

Ønsker du å sende oss bilder og videoklipp kan det enkelt gjøres i denne gruppa på Facebook, eller via meldinger på våre sosiale kanaler.

Våre samarbeidspartnere:

LØRDAG KLOKKEN 1800, DA STARTER BUKKEJAKTEN 2020 – LIVE.