Om oss

  

FriMedia as, driver Jegeravisen, i tillegg til Fiskeavisen, Ifri og Testteam. FriMedia as, eies og drives av Daniel Tilrem og Knut Gartland.

Daniel og Knut er begge både jegere og fiskere, dog må det vi sies at Daniel er den som sitter med mest kompetanse innen fiske, Knut med mest erfaring på jakt.

Slik som med Fiskeavisen, er målet vårt at Jegeravisen skal være en folkelig avis, som involverer alle. Om du er kjent eller ikke, spiller ingen rolle. Gode jakt eller turhistorier, er hva vi ønsker. Sitter du på noen slike og vil dele med likesinnede mennesker, ikke nøl! Kom gjerne med det til oss.

Ta gjerne kontakt med oss.

Daniel Tilrem: Født tidlig på 90 tallet, nærmere 91. Begynte å fiske alt når han var noen måneder gammel. Da hang han på ryggen til far, i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når han ble eldre ble han også introdusert for jakt. Var vel 3 år gammel da han fikk sin første blå lekehagle, som han brukte på andejakt med pappa. Siden da har det gått i jakt og fiske. 
Kontakt: Daniel@fiskeavisen.no Telefon: 920 89 813

Knut Gartland: Jakter på det meste som går å jakte, og har drevet med dette gjennom hele livet. Har jobbet som instruktør, guide og utstyrstester.

Knut@frimedia.no