Nå skjer det igjen, gutta i Jegerpodden går LIVE.

For ikke mer enn 3 uker siden, hadde de et program  som du kunne se LIVE både på Facebook og på Youtube. Denne sendingen er vist over 100.000 ganger.

Om vi kommer til å fortsette med dette, kommer an på om vi greier å underholde og jegerne vil følge med, så vi får se. Men om folk følger med og liker det de ser, og ikke minst vil at vi skal fortsette med dette, så kommer vi selvsagt til å gjøre det.

Dette svarer gutta fra Namsskogan, når Jegeravisen spør om de vil fortsette med å lage slike LIVE-sendinger.

En ting er sikkert, førstkommende lørdag den 25 april klokken 2100, går de nok en gang LIVE på både Facebook og Youtube, Med seg denne gangen har de Svein Jæger Hansen, som er en skikkelig villmarkskokk.  Musikk blir det mellom de gode samtalene, Magnus Hestegrei har også denne gangen med seg gitaren.

-Vi gleder oss veldig, alle jegere er jo glad i god mat. Og dermed er forventningene store når vi får med oss en kokk av Svein Jæger Hansen kaliber. Han er jo både en lidenskapelig jeger og kokk, som elsker å inspirere. I tillegg skal jo Magnus Hestegrei være med igjen, og vi syns jo det er utrolig kult å ha med en av våre favorittartister.

– Vi er jo oppriktig glad i alle som velger å bruke litt av tiden sin på Jegerpodden, så de største forventningene våre handler jo om å ha en fin kveld sammen med «jaktlaget».

Det enorme seertallet som de hadde ved siste sending, gir jo et vist håp om mange seere. Jegeravisen forstår at gutta bak Jegerpodden har forventninger.
– Håpet er jo at responsen skal kunne bli noe i nærheten av sist, samtidig er Jens en kjendis som sikkert trakk endel ekstra seere. Men om vi klarer å gi de som ønsker å følge showet en god opplevelse og underholdning de liker, så skal være godt fornøyd uansett.

De som så siste LIVE-sending, fikk med seg at det ble delt ut en rekke gaver til de som så på sendingen. Ryktene sier at under lørdagens sending, skal gavebordet være enda større.


Jegeravisen ser frem mot lørdag, for dette blir en bra kveld fremfor TV`n.

Du finner sendingen her:

Youtube

Jegerpodden på Facebook

 

 

 

 

ANBEFALT FOR DEG