tirsdag, juli 23, 2024

REAL Turmat lanserer Bacalao til turfolket – en stor milepæl for produsenten

Tromsø, juni 2020 – Pressemelding fra Drytech

Turmatprodusenten Drytech, kjent for sine produkter under merket REAL Turmat, deler nå nyheten omkring årets lansering. I følge produsenten er årets nyhet å betegne som en milepæl.

Utviklingen av Bacalao har pågått over flere år, og retten har blitt testet på utallige
referansegrupper for å sikre både smak og innhold. Oppskriften er tomatbasert med et hint av chili for å gjøre måltidet smaksrikt. Vi har ikke benyttet klippfisk tidligere, så det har vært en ny erfaring for oss. Bare med en slik prosess, hvor en helt ny råvare benyttes, tar det fort to-tre år. Som vanlig har vi hatt et godt samarbeid med vår faste lokale leverandør på fisk.

Bakgrunnen for det spenstige valget har vært et ønske om å utvikle kategorien av fiskeretter. Klippfisk har en lang tradisjon her i Nord-Norge, og Bacalao fremsto da som et naturlig valg. Vi kjenner ikke til andre produsenter av turmat med Bacalao på menyen, og våger oss derfor med påstanden om å være først ute. En slik verdensnyhet er vi stolt av å kunne meddele.

Alle som liker, og har erfaring med bacalao vil naturlig nok ha en viss forventning når de skal prøve vår versjon. Men vi tror og håper at vi har klart å lage en folkelig variant som kan passe de aller fleste når det gjelder smak og innhold.

REAL Turmat Bacalao vil være tilgjengelig i landets sport – og friluftsbutikker fra juni måned.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler