mandag, mai 20, 2024

Da er Bukkejakta LIVE over for denne gang.

Det ble skutt mange flotte bukker under de første dagene av årets bukkejakt. Her er et knippe av deltakerne som sendte bilder inn via chatten i Minifinder HUNTER.

Jegeravisens årlige happening Bukkejakta LIVE er avsluttet. Det ble et stort jaktlag som sammen jaktet på sine bukker også dette året. 

Bukkejakten LIVE er et arrangement der bukkejegere fra hele landet samles i en felles applikasjon, der de både ser hverandre i kartet og ikke minst kan chatte sammen.

Det er vel ingen tvil om at chatten ble flittig brukt av mange. Her ble det delt historier, bilder av bukker og ikke minst erfaring og kunnskap.

Nytt av året var at vi brukte den nye applikasjonen fra svenske Minifinder, appen HUNTER. Dette var i utgangspunktet en applikasjons som var litt mangelfull til dette bruket, med en chatt med flere premature problemer. Ledelsen og teknikerne i Minifinder brukte mye tid på dette under  veis, og det ble etter hvert en fullverdig løsning.

Det har også kommet inn flere forslag av videre utvikling av denne applikasjonen, som er sendt leverandøren.

Jegeravisen har trukket ut vinnere av premier fra våre samarbeidspartnere. Her vil vi presentere produktene og vinnere.

Lars Bugge Aarset ble den heldig vinner av et par Haix Nature Nordic GTX, levert av Jakt og friluftsliv AS.

 

Stian Tønnesen ble den heldige vinner av den nye hundepeileren REX, levert og produsert av Minifinder.

Vegard Øvstegård Bergquist ble vinner av viltkameraet ICUCam 5, et skybasert viltkamera levert av Norma. (Her kan du lese vår test av dette viltkameraet.)

Andreas Aarud Melby har vunnet formstøpte skytepropper fra Hørselslaben.

Gevirdommer Robert Aakvik ville også dette året stille med en fin premie. Han gir bort trofebehandling og bedømming. Denne gangen gikk denne premien til Simen Aspli, som fikk skutt denne flotte bukken.

Jegeravisen vil til slutt takke våre samarbeidspartnere, og ikke minst årets deltakere, for at dette ble den happeningen som vi hadde planlagt.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

- Advertisement -

Siste artikkler