onsdag, juni 12, 2024

Den Store Revejakta

Jørgen Røhjell var en av de heldige som fikk skutt rev under Den Store Revejakta i 2023. Foto: Yvonne Bunes

Den store revejakta i Nord-Odalen blir i 2024 arrangert for 19. gang kommende helg. Det er Nord-Odal Jakt- og fiskeforening som inviterer til revejakt.

Tross svært dårlig føre for hunder, endte de nok en gang opp med å sette ny deltakerrekord i 2023, med totalt 363 deltakere,113 hunder og 20 felte rev. Dette fordelt på 16 lag/roder, jaktledere, kjentmenn og hundeførere. Oss bekjent, også deltakerrekord for en jakt arrangert i Norge.

I 2024 har de satt seg et enda mer hårete mål. De ønsker å gjøre DSR til et enda større og bedre arrangement.

De vil legge til rette for en egen rode der de skal kjøre introjakt på rev, det blir en egen rode for kvinner(noe det er stor interesse for), og ikke minst en egen rode der ungdom i stor grad skal få styre selv.

Sikkerheten er godt ivaretatt under dette arrangementet, for her må alle signere en sikkerhetsinstruks som må leveres før jaktstart.

Arrangøren har også vært så heldig at de har fått til et samarbeid med Dokka Elektronikk. Med mange hunder og 350.000 mål jaktterreng, blir Tracker et godt og viktig verktøy

Trackerkoden vil bli lagt ut på sosiale medier, slik at også de som ikke er ute i terrenget kan følge med det som skjer.

Lørdag kveld arrangeres det jegerkveld, der det vil bli avholdt et filmforedrag med Høgfoss& Fallan. Dette kjøres i Milepelen kulturhus. 

I tillegg til en helg med jakt og mye sosialt, trekkes det premier for over 100.000 kroner.

HER kan du lese mer om Den Store Revejakta.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

- Advertisement -

Siste artikkler