onsdag, november 29, 2023

Hjortejakt på Vestlandet – Mer enn bare jakt sesong 2 episode 1

Endelig er sesong to av «Mer enn bare jakt» her fra TareTV.
Sesong 1 la vi ut her på Jegeravisen i fjor, så da er det naturlig at vi følger opp med sesong 2 fra denne flotte serien.

I første episode av «Mer enn bare jakt» får vi bli med på hjortejakt hos Morten, Christian og Sander på Vestlandet.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler