tirsdag, juli 23, 2024

I år kommer Camp Villmark før påske

Camp Villmark har for 2023 fått et nytt tidspunkt, i år kommer messen før påske.

– Camp Villmark går vanligvis av stabelen i månedsskiftet mars/april, og ofte helgen etter påske. I 2018 ble messen avhold litt tidligere, og resultatet var en besøksrekord på hele 25 000 personer, forteller prosjektansvarlig Per Anders Iversen til Jegeravisen.

Per Anders forteller videre at de ved å legge messen til uke 12, ønsker å strekke seg mot denne rekorden igjen.

– Årsaken til at vi ikke booket denne helgen med en gang, er at den opprinnelig var satt av til en annen messe. Da denne ble kansellert i høst, hoppet vi på sjansen etter å ha konferert med de utstillerne som allerede hadde meldt seg på.

– Fokus i 2023 blir å forbedre fiskeområdet vårt. Vi har et sterkt ønske om å tilby publikum et bedre utvalg innen dette segmentet, men vi har slitt med å få med oss bransjen. Forhåpentligvis lytter de til alle fiskeentusiastene som ønsker dem her, og hjelper oss å bygge et spennende og innholdsrikt fiskeområde neste år.

I og med at messen går før påskeferien i år, har de tro på at dette vil ha en viss påvirkning på både utstillere og ikke minst produkter. De har allerede fått med seg noen nye spennende utstillere innen fiske- og friluftsegmentet, og registrerer at flere av de som var med i -22, kommer til å justere varepakkene sine i henhold til sesong.

Per Anders Iversen vil i tillegg oppfordre publikum til å kontakte de direkte dersom det er produkter, utstillere, foredragsholdere eller aktiviteter de savner på messen.

– Vi er til for publikum, og skal gjøre alt vi kan for å fylle hallene med relevant innhold for alle de som besøker oss, avslutter Per Anders Iversen.

Her kan du lese mer om Camp Villmark.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

- Advertisement -

Siste artikkler