torsdag, september 21, 2023

Invasjon av ryper i England

Kom over denne videoen på Facebook der noen britiske jegere befinner seg på rypejakt.
Det morsomme her er at det ser ut som de sitter i «skyttergraver», og at rypene skal gjøre en invasjon av «landet» deres. Virkelig en video som får fuglejegeren i deg til å glede seg til jakta, selv om dette ser alt for lett ut!

 

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

1 kommentar

 1. Angående blyhaglforbud.
  Jeg har spist vilt skutt med blyhagl i over 60 år, og av flere
  blodprøver jeg har tatt, var resultatet av bly i mitt blod,
  så lavt at det ikke kunne måles! Har også drevet med lerdueskyting i over 50 år, på landslagsnivå, og har vel fått i meg mye blyrøyk, men intet er påvist av bly forårsaket av mine
  jakt og skytekonkurranser. Så her må det ligge en del prinsipper
  foretatt av endel samfunnspåvirkere og politikere fra MDG.
  Men selvfølgelig så er det sikkert usunt med konsentrert blymengde, men det som kommer fra blyhagl er så forsvinnende lite, at det ikke merkes.
  Mvh
  Per E. Nilsson.
  Jeger og leirdueskytter. (17. NM gull tils.++)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler