mandag, mai 20, 2024

REKLAME: Jakthansker som gir varme hender!

Oppvarmede jakthansker  Pris: kr 1695,-

Det er ikke noe mer fantastisk enn å gå ut i naturen en klar og kald vinterdag. Solen gir en varm glød i trærne, og for hvert steg kjenner du snøen knase behagelig under støvlene. Med kikkerten i hånden og geværet klart, beveger du deg rundt i det kalde været. Jada, ingenting er bedre enn det. Derimot vil ofte kalde hender og føtter ødelegge mye av moroa.

Oppvarmede jakthansker

HeatPerformance® har løsningen for dette: oppvarmede jakthansker. Disse hanskene inneholder et unikt varmesystem, som holder både fingrene og håndbaken varme, og dette bare ved å trykke på en knapp. Denne hansken har innebygd varme, med 3 forskjellige nivåer, som gjør at du kan få akkurat den temperaturen som du ønsker.

Egenskaper

Hanskene fra HeatPerformance®, har blant annet en tøff modell med kamuflasjedesign. Hanskene tåler tøft bruk, takket være materialer av høy kvalitet: smidig geiteskinn kombinert med softshell. Hansken er sydd i flere deler, som følger den ergonomiske formen til hånden din. Dette gir en behagelig passform. I tillegg til at stoffet puster, er de også både vind- og vanntette.

Avtakbar pekefinger

Disse jakthanskene har en avtakbar pekefinger, slik at du fortsatt kan holde hendene varme, når du håndterer telefon eller GPS. Det er vel heller ikke noe mer irriterende, enn å måtte ta av seg hanskene for å betjene våpenet. Ulempen med denne løsningen, er at pekefingeren ikke er oppvarmet. Dette er en ulempe vi er klar over, men som vi ikke ser som noe stort problem.

Batterier

Hanskene kommer med oppladbare batterier på 7,4 V, de har en effekt på 2600 mAh, noe som gir deg opptil 8 timer varme på laveste innstilling, og 2,5 timer varme på høyeste innstilling. Batteriene kan lades samtidig på den doble laderen som medfølger, og er fulladet innen 4 timer. Det er også mulig å ha flere sett med batterier, slik at du kan være ute på tur i flere dager. En annen ting som er veldig bra, er at batteriet er frostsikkert. Selv ved de kaldeste temperaturene leverer den nok strøm til å holde deg varm.

Oppvarmede sokker Pris: kr 1595,-

Oppvarmede sokker og klær

Flere jegere sliter med kalde føtter, HeatPerformance® har også varmesokker. Oppvarmede skisokker passer perfekt i støvlene dine, og vil holde føttene varme i mellom 3,5 og 10 timer, alt avhengig av temperaturen og hvor mye varme du stiller sokkene på.

Det stopper forresten ikke med sokker. Du kan også kontakte HeatPerformance® for kroppsvarmere og andre oppvarmede klær.

Besøk gjerne nettstedet til HeatPerformance® .

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

1 kommentar

Kommentarer er stengt.

- Advertisement -

Siste artikkler