torsdag, september 21, 2023

Joar trengte noe å gjøre, da realiserte han en drøm om en egen kanal for filmer om jakt, fiske og mat.

Joar Søhoel er kjent for mange fra både reality-TV og diverse jaktfilmer. Han er også kjent for å være en erfaren kokk, som i noen år har drevet eget cateringselskap. Som mange andre i samme bransje, ble det helt stopp når landet stengte ned i mars 2019. Da måtte Joar tenke nytt.

-Eg har hatt ein draum lenge om å få til ein kanal, der eg kan lære bort da eg har lært i 17 år i kokkebransjen.

Joar Søhoel

Når inntektene forsvant, var det bare å tenke nytt. Han har drevet en del med film tidligere, så veien fra en plan, til å starte produksjon av program om mat, var kort. Allerede i mars 2020 var de første filmene under produksjon.

Han fikk med seg Terje Valen Høihjelle, som er en erfaren fotograf, på dette prosjektet.

Joar er både jeger og fisker. Derfor var det naturlig at dette også ble med i filmene. Du blir tatt med og vist, hvordan du håndterer både kjøtt og fisk. Du får oppleve hele prosessen, fra partering til ferdige retter. Du får også se hvordan man lager alt fra de enkle middagspølser, til speking, røyking og graving.

Han har vært ute hele høsten. Det tar tid å få de beste opplevelsene på film. I oktober var han ute i 26 av 31 dager.

– November og desember låg på 20 dager. Så da ligg veldig mange bomturer mellom kvar jaktepisode som vert gitt ut, forteller Joar til jegeravisen.

Det er vel ingen tvil om at Joar har en lidenskap for dette, for som vi skjønner ligger det mye arbeid bak dette prosjektet.

Vi får ikke bare oppleve hjortejakt denne gangen. Nå blir det som nevnt både jakt, fiske og fangst. Han tar oss med ut på fellefangst etter mår.  Der får en se hvordan en flår og garver skinn. Det blir flere episoder med fiske, der ryktet sier at det blir mange gode tips og triks, for å bedre sjansen for fangst.

Joar har lagt sjelen sin i dette prosjektet. Han har en drøm om at dette blir en trygg levevei i årene som kommer.

– Dette er noko av da kjekkaste eg veit. Få vera ute og lage mat, og filme jakt. Så eg håper da går an å leve av dette. Men da er jo kun ein draum, men håpet er der.

Joar slipper nye episoder hver uke fremover. Kanskje blir dette så bra at han klarer å leve av dette prosjektet

Alle filmene ligger på en egen nettside. Der kan du abonnere enten for en måned eller et helt år.

Jegeravisen ønsker han lykke til!

Her finner du Joars nye «matkanal»

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler