onsdag, november 29, 2023

Mens vi venter på fuglejakta skal starte…

All den treningen og alt det arbeidet som ligger bak å få en god jakthund er enorm. Men det er først når man kommer ut man får se alt strevet som ligger bak. For oss tilskuere, så ser det lekende lett ut. Helt nydelig å se hund og jeger jobbe sammen. Black Fly Eyes har filmet Vidar Nysæter mens han jakter på skogsfugl.
Sjekk ut denne ekstremt nydelige videoen de har satt sammen, så er jeg rimelig sikker på at du ikke gleder deg noe mindre til fuglejakta.

 

 

 

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler