onsdag, november 29, 2023

Beverjakt i Sverige

Er ikke bare i Norge beverjegerne er i full gang med å sitte å stirre i vann og elver etter bevegelser.
Svenskene er også ivrige etter å stirre etter bevere. Denne videoen får vi bli med JAKTFEBER til Dalarne i Sverige, der befinner det seg mildt sagt mye bever. Sjekk ut denne flotte videoen de har laget.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler