tirsdag, juli 23, 2024

Bukkejakten 2021- LIVE

Jegeravisen, vil på nytt etablere Norges største jaktlag under årets bukkejakt. Det blir en blanding av en sosial happening og konkurranse, der vi bruker WeHunt som verktøy.

På WeHunt «møtes» jegerne i laget. Her får de mulighet til å kommunisere med andre jegere, samt se alle andre i kartet. En viktig tilbakemelding fra deltakerne i 2020, var at det ble mye erfaringsoverføring mellom jaktlagets medlemmer.

I WeHunt legger man også inn bilder av observasjoner, og ikke minst det som blir skutt. Man deler opplevelsene digitalt.

Jegeravisen har fått mange fine premier fra våre samarbeidspartnere. Disse skal vi dele ut til de som utmerker seg. Vi skal selvfølgelig premiere sesongens første bukk, men den som skyter første rev skal også få premie. Skyter du mange rever, eller flere rådyr, kan det også bli premie. Vi ønsker også å premiere den som med bilde og tekst på vår gruppe på Facebook(Jeger-Norge), forteller om opplevelsen med bukkefallet. Er du på Instagram, kan det være smart å tagge Jegeravisen.

Selve konkurransen starter ikke før den 10 august, men jaktlaget er allerede etablert på WeHunt. Det er allerede over 100 jegere meldt inn i laget, og det er plass til mange flere. For å delta, legger du inn koden IWX246.

Bli med, og bli en del av Norges største jaktlag.

Jegeravisen vil komme med mer informasjon ila av mandag.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler