torsdag, september 21, 2023

Elgjeger Christoffer ble vinner av småviltjakt i Namdalen

Foto: Svein E. Oppdal

Det skal lønne seg å støtte Jegeravisen. Christoffer Bedsvåg, en elgjeger fra Namsos, ble trukket ut til å bli med oss i Jegeravisen på småviltjakt.

Jegeravisen ønsker å unngå abonnement og artikler bak en betalingsmur, og har derfor etablert en ordning der våre lesere er med og støtter oss økonomisk. Patreons er løsningen vi valgte for å administrere denne støtteordningen.

Jegeravisen vil gi noe tilbake til våre støttespillere. Dette i form av rabatter fra samarbeidspartnere, og ikke minst at vi trekker ut enkelte som får delta på jakt sammen med oss.

Christoffer Bedsvåg var den av våre Patreons som ble trukket ut til å delta på småviltjakt i Namdalen.

-Det ble fantastiske dager med jakt i et meget bra terreng, forteller Christoffer.

Jegeravisens utskremte medarbeidere, stilte sammen med Espen Ferbu fra Fuglehundfolk, med hunder disse dagene.

-Det var morsomt å se så mye bra hundearbeid, og som helt ny rypejeger, blir vel dette noe jeg kommer til å gjøre flere ganger, forteller Christoffer. Som videre forteller at nå må det gjennomføres alvorlige samtaler med kona, angående et nytt tilskudd til i hundegården.

 På denne turen skulle man leve av det man fikk skutt, noe vår Patreon ikke stolte på var gjennomførbart.

-Jeg stolte ikke på egne ferdigheter med hagla, så derfor valgte jeg å ta med noe elgkjøtt til middag. Det viste seg å være et smart valg, da redaktør Knut virkelig tilberedte et herremåltid uten sidestykke, forteller Christoffer.

Elgjegeren hadde ikke vært ute lenge første dag, før han skulle få sin første sjanse. Hunden Stompen, sto så fint opp mot et kjærr, og når den ble løst ut, fikk elgjegeren skutt sin første rype. Christoffers selvinnsikt når det gjaldt hagleskyting, var ikke av den aller beste. Gutten traff på første skuddet.

Det ble flere fine dager, med fine fangster på både Christoffer og hundeførerne

-Jeg vil anbefale andre å bli Patreon av Jegeravisen, sier Christoffer. Det gir gode rabatter i flere butikker, samt at det også gir muligheter til å være med jakt.

Christoffer ser nå frem til neste trekning av jakt for patreons, som er den 1 oktober. Da trekkes en helg med hjortejakt i Nordre-Vartdal, som ligger i Ørsta Kommune. Der skal en heldig vinner få være med på smygjakt på hjort den 13 og 14 november.

Jegeravisen minner samtidig alle våre Patreons, om at det blir drivjakt på rådyr i Vikna den 20 og 21 november.

TRYKK HER, hvis du ønsker å se hva du får som Patreon av Jegeravisen.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler