Som noen av dere vet har Raphael Pedersen vært redaktører i Jegeravisen sammen med Daniel Tilrem. Ting endrer seg i store bedrifter, og Raphael har funnet ut at tiden ikke strekker til for alle prosjektene han har i lufta. Han har derfor bestemt seg for å trekke seg litt tilbake fra redaktørrollen i Jegeravisen. Han kommer imidlertid ikke til å trekke seg helt ut, så det er ikke det siste vi hører fra Raphael.

Men, vi har vært så heldige å få en ny redaktør på plass allerede. Mats Thorsvik har vært med som ambassadør for Jegeravisen i ca. et år nå, og har skrevet flere artikler for oss. Blant annet historien om beveren på 34kg han skøyt i fjor. Han vil nå fungere som redaktør sammen med Daniel. Mats er en allsidig jeger, som har jaktet det meste som kan jaktes i den norske faunaen siden 2009, alt fra bever og rype til elg og hjort. Høydepunktet til Mats om høsten er elgjakta, etterfulgt av lokkejakt etter rådyrbukker på sensommeren. De siste årene har Mats også hatt flere utenlandsturer, blant annet til Sverige på villsvinjakt, og Polen på drivjakt etter villsvin, hjort og rådyr. Han har også mange drømmer om utenlandsjakt, og høyest på listen her ligger nok elgjakt i Alsaska/Canada. Mats finner dere på Instagram under navnet «MittJegerliv», der deler han stort sett alt fra sine jakteventyr.

 

Jegeravisen har flere store planer fremover. For å nevne noe, så skal vi øke mengden innhold på avisen betraktelig, samt at vi har masse spennende samarbeid på gang for å løfte avisen og gi dere førsteklasses lesestoff. Så her gjelder det å følge med fremover.

 

Da gjenstår det bare å takke Raphael for alt det flotte arbeidet han har gjort så langt, og ønske Mats lykke til som redaktør.


Hilsen Jegeravisen

ANBEFALT FOR DEG