Sponset innhold. 

Valentines Day er rett rundt hjørnet, og selv for villmarksvante jeger kan det være godt med litt oppmerksomhet. Her er gavene som passer midt i blinken til din jaktglade bedre halvdel.

Photo by Siim Lukka on Unsplash

Valentines er en dag skapt for å vise kjærlighet til sine aller nærmeste. Likevel må ikke kjærligheten nødvendigvis manifestere seg i roser og sjokolade. En turglad jeger vil nok være mer takknemlig for en gave med ordentlig nytteverdi. Hva proklamerer ikke da kjærlighet mer enn en håndlaget kniv av 100% Damaskus stål?

Denne tunge og robuste kniven fra Wild Turkey er skapt med et blad av Damaskus Stål, og et skaft sammensatt av horn, bein og tre. Rett og slett en unik kniv som få andre kniver kan måle seg med. Den er laget for hånd, og fungerer perfekt til både langturer og veggpynt. Denne kniven er muligens mer elegant enn Wild Turkeys andre kniver, men er fremdeles slitesterk. 

Enda mer nyttig er likevel kanskje denne Riflebaggen som samtidig fungerer som skytematte? En kombinasjon av riflebag og skytematte gir mulighet til å trygt transportere favoritt rifla. Samtidig kan den slås ut til en tykk og behagelig skytematte, uavhengig av skyteposisjon. En gave som tvinger selv de uten romantiske bein i kroppen til å nyte valentines litt ekstra. 

Utfoldet har matten en rekke små rom og lommer som passer perfekt til diverse utstyr. Gjennomsiktig lomme til papirer og skjemaer, elastiske rom til oppbevaring av kuler, og heftige sømmer som forhindrer slitasje. Bane eller felt; med skulderstropp, håndtak og forsterkede drastropper dekkes alle behov. 

En produktiv valentines: Vedlikehold av våpen 

Kinodate og dyre restauranter kan man dra på hvilken som helst annen dag i året. Kanskje valentines 2020 kan feires hjemme ved spisebordet? Hva med en helaften spekket med noe godt i glasset og pussing av våpen? 

Ballistol Guncare Sett er et flott kit med alt du trenger av smøring og vedlikehold til våpen. Perfekt som gave til enhver våpen-entusiast, og muligens midtpunktet i en valentines date mellom to jaktglade mennesker. Ballistol spray, bruneringsolje, grove børster, fine børster, pirkere og Degreasing spray, og mer til. 

Om den bedre halvdel har behov for å få vedlikeholdt treflater, plastoverflater eller lær, kan det kanskje heller friste med Walther PRO – Gun Care set. Settet hjelper til med å rette opp falmede områder og vannmerker, skjule riper, og beskyttelse mot miljøpåvirkning, blant mye annet. 

Om det er behov for å ta kvelden ett hakk lenger, passer Essential Gunsmith Verktøysettet ypperlig. Med et stort utvalg av verktøy dekker settet de fleste behov for å fikse, reparere og oppgradere husstandens rifler. Settet er satt sammen av våpenekspertene hos NcStar og inneholder all mass av utstyr. Uansett om din nærmeste er nybegynner eller profesjonell; settet er perfekt for vedlikehold av våpen. Om ditt eget våpen trenger vedlikehold blir dessuten Valentines nå den perfekt unnskyldning til endelig å hoppe inn i det. 

Jegeravisen garanterer som alltid ingenting, men en skal ikke se bort ifra at slike gaver på valentinsdagen gir større muligheter for fangst.

For flere spennende produkter til en jeger, sjekk ut Game-on.no

ANBEFALT FOR DEG