tirsdag, juli 23, 2024

Jakt – Mer enn bare jakt sesong 2 episode 2

«Mer enn bare jakt» gjengen er fremdeles på hjortejakt på Vestlandet.
I denne episoden pakker dem sekken og drar til fjells for å bo i lavvo.

Serien er laget av TareTV.

Hjortejakt på Vestlandet; Mer enn bare jakt sesong 2 episode 1

 

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler