søndag, juli 14, 2024

Kobbejakt på Helgelandskysten

Dette er en liten smakebit på kommende film fra VideoClip om jakt på steinkobbe på Helgelandskysten. Filmen er tatt opp i 2015-2017 i Dønna kommune, og inneholder mange jaktsituasjoner i et fantastisk kystlandskap både høst og vår. Filmen inneholder også en god del informasjon om seljakt, noen råd og tips, og bearbeiding av den flotte mat- og skinnressursen som steinkobben utgjør. Kjartan Antonsen viser også hvordan selkjøtt kan tilberedes. Morten Kraabøl er får også prøve kobbejakt for første gang. Sammen med undertegnede får vi smaken på denne eventyrlige jaktformen både via jakt- og naturopplevelsene, og gjennom biffen som blir servert på tallerkenen.
Filmen er på 1 time, og forventes å være klar for salg i løpet av sommeren 2017.

 

 

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler