søndag, juli 14, 2024

Hjortevilt fra villmark til spisebord

I denne videoen fra Norsk Hjortesenter kan du få med deg noen nyttige tips før du drar ut i skog og mark for å høste av naturens overskudd – og å få med deg hjem verdens beste kjøtt fra hjortevilt om du lykkes med jakta og har kunnskapen om å ta vare på råvaren.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler