søndag, juli 14, 2024

Rådyr og villsvin jakt i Kroatia

«Vi hadde lenge tenkt på jakt i utlandet, og 10 juni 2017, reiste vi til Kroatia for å jakte rådyr og villsvin» 

Paret fra Ålgård i Rogaland, bestilte tur via et byrå. Turen gikk til Kroatia, hvor en svært spennende jakt stod på agendaen. Håvar (24) og Silje (22) tok med seg sin datter Anniken (5mnd) for å søkte lykken i utenlandsk terreng.

Silje Bratteli forteller til Jegeravisen.no

Vi jaktet 14 og 15 juni. Jakt i utlandet er noe vi hadde tenkt på lenge, og nå tok vi valget. Gjennom «safari max jakt og fiskereiser» fikk vi avtalt jakt og overnatting der nede (Kroatia). Vi leide bil i Podgora (hvor vi bodde på hotell), og kjørte tre timer til Udbina. Her var det ei jakthytte som vi skulle overnatte i.  Jeg skulle få   var min, forteller Silje. Vi tok med oss bæreselen, babysetet, mat og drikke til Anniken i jeep’n som guiden vår kjørte. Etter to-tre timer med smyging inn på rådyr som løp av sted, så jeg endelig en bukk jeg kunne skyte. Da ble vi enige om at Håvar og Anniken skulle holde litt avstand. Rådyrbukken var ca 150 meter i fra meg. Jeg fikk den i siktet og fikk tatt ett bra skudd. Den gikk i bakken med en gang. Det var herlig å få kjenne på adrenalinet igjen etter nesten ett halvt år uten jakt, sier hun.

Silje forteller videre: 

Når vi kom tilbake til hytta fikk vi god mat og det var god stemning. På morgenkvisten dagen etter var det Håvar sin tur å få jakte, og etter en vellykket smygjakt i de kroatiske skoger, fikk Håvar seg et mellomstort villsvin.

Det ble en meget vellykket jakttur, og vi reiser gjerne på en slik jakttur til utlandet igjen, det anbefales på det sterkeste. Forteller Silje Bratteli til oss.

Foto: Privat

Det er ingenting annet å si, enn at de fikk god uttelling! Det virker som de har hatt en flott tur, og vi gratulerer den lille familien med en bra jakt. -Jegeravisen.no 

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler