onsdag, juni 12, 2024

Skogsfugljakt I Tiurens Rike 2 – Daniel V. Thorsen

Dette er en helhetsfilm om skogsfugljakt med stående fuglehund. Fra orreleik tidlig på våren til sein desemberjakt på snø. I alt 24 skudd scener pluss flere episoder det ikke løsnes skudd i.

Hvor lang tid brukte du på å lage filmen?

Det er fra hele fjorårets sesong  på jakt etter skogsfugl. Samt årets orreleik og vårklipp med fisking og bever. Redigerings tiden er vanskelig å si. Men det har gått noen timer, forteller Thorsen til Jegeravisen.no

Men hardt arbeid har gitt et flott resultat og en nydelig film, til glede for oss og andre jegere.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler