onsdag, september 27, 2023

Vi har sett litt på filmene som du finner på Jakt- & viltmatkanalen

Jakt- og viltmatkanalen er en streamingtjeneste som i tar deg med på hele prosessen, fra høsting til foredling og matlaging.

Kanalen drives av Joar Søhoel og Terje Valen Høihjelle. Joar er den som nesten alltid er foran kamera, der Terje er den som fotograferer.

Det er ikke bare Joar som dukker opp i filmene, de har også fått med seg andre «kjente» jegere.

Du kan bli med Jo Vågan på «Jakten på hvite vinger». En film som tar deg med på støkkjakt på rype. I tillegg til å få en film som viser rypejakt i fantastisk natur, får du også gode tips på hvordan du på slike turer kan lage, og nyte godt viltkjøtt.

Rådyrjakt med Tor Ola Dehli, i eget terreng på Hadeland, er en film som viser jakt slik det egentlig er. I løpet av tre novemberdager blir det både smygjakt og slipp av løshund med postering. Det blir en del mislykkede forsøk, men også mye action på post. Tor Ola er bestemt på å ta ut kun de riktige dyra for å vedlikeholde en god og bærekraftig rådyrstamme. Tor Ola tar deg også med på brølejakt etter hjort, en film du kan se litt av nederst i artikkelen.

Joar Søhoel, som driver denne kanalen, er den som tar deg med på de fleste turer. Joar har også ved flere anledninger vært i Ålesund, og da ikke for å jakte. Her har det vært for å være med på det tradisjonsrike fisket i Borgundfjorden, fiske på bygrunna i Ålesund. Her får du se stor og fin torsk fisket bare et steinkast fra Ålesund sentrum.

Det er flere filmer som virkelig gir deg faglig påfyll. Joar viser i en av filmene blant annet hvordan du skjærer ned og parterer storvilt.

Vi mener at dette er filmer av god kvalitet, som viser jakt- og fiske slik det er, med dager der man både lykkes og mislykkes. I disse filmene deler de mange gode tips, både om jakt og fiske. Ønsker du å bli en bedre kokk, får du her enkle og spennende oppskrifter for å tilberede både kjøtt og fisk.

På denne kanalen har de en ambisjon om å komme med nye filmer annenhver uke. Prisen for å få tilgang til denne kanalen, er 49 kroner for en måned eller kroner 499 for et helt år.

Jegeravisen anbefaler virkelig å ta en titt på disse filmene.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

- Advertisement -

Siste artikkler