onsdag, november 29, 2023

Anette Dahl(26) har hellet med seg under bukkejakten

Vi følger bukkejakten. Her er det Anette Dahl (26) fra Vest-Bamble i Telemark, som har skutt en 6tagger.

Hvert år forbereder jeg meg nøye. Det er noe av det kjekkeste med jakten, forteller Dahl til Jegeravisen.no
Forberedelsene er å gå i terrenget, sitte på poster, ser etter eventuelle hindringer og klargjør poster. Det er viktig at man gjør seg kjent med området en skal jakte i.
Hun forteller at dette året ble litt annereledes. Hun har nemlig kjøpt seg gård, og flytter inn i morgen. Likevel fikk hun lurt inn tid til jakta, som for henne er en selvfølge.

Bukkejakten
Denne bukken har jeg sett i samme terreng som en annen bukk i noen uker nå. Jeg var spent på hvem som eventuelt ville dukke opp. Etter noen få blås i lokken, kom bukken på beste vis ut av skogen. Den stoppet opp litt for å speide, men satt full firsprang mot meg og stoppet på ca 20meter. Det ble et perfekt skudd, og bukken falt 15meter fra hvor skuddet ble avfyrt. En fin sekstagger, som er typisk i området jeg bor. Bukkene er ikke så store, men det er jaktopplevelsen i seg selv. Det å kjenne på adrenalinet, var fantastisk etter noen uker uten jakt, forteller Anette til Jegeravisen.no
Lokkejakt er en av hennes favoritter, og hun håper å lokke inn en på egen grunn før brunsten er over.

Bukken lot seg lure av den berømte «Clausen» lokken. Foto: Privat
Det er deilig med uttelling!
Foto: Privat
Kjæresten hennes,Marius Sørensen fikk være med Anette på jakten. Hun lokket frem denne, slik at han også fikk seg en flott bukk!
Foto: Privat

Vi gratulerer jegerinnen med fangsten og ønsker henne lykke til videre i jakten og med flyttingen til nykjøpt gård!  Følg henne gjerne på Instagram for mer bilder.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler