søndag, juli 14, 2024

For mange ble det en fantastisk start på bukkejakta

Norges største jaktlag, har etter første økt registrert 15 bukker, og 2 rødrev som skutt.  Flere steder hadde man problemer med tåke, og forhold som ikke var helt optimale.  Det er allikevel registrert et fint knippe bukker som ble skutt.

Jaktlaget som er lokalisert over hele landet, bruker WeHunt for å se og kommunisere med hverandre. Det ble ikke bare utveksling av bilder på WeHunt. Det ble også utveksling av erfaringer, og diskusjoner rundt forskjellige teknikker man bruker for å lokke frem bukkene. Her var det mange som delte av sine erfaringer, og mange som lærte nye ting, de kunne teste dette men en gang.

– Vi ser i wehunt-appen at jegere stiller spørsmål, og får svar på det de lurer på. Alt fra når de burde starte jakta, til hvor lenge man bruker lokkefløyta. Sier Daniel fra Jegeravisen, som er meget fornøyd med den måten alle bukkejegerne bruker dette verktøyet på denne jakten.

Vil du også være en del av dette jaktlaget, laster du ned WeHunt og legger inn deltakerkode.

Deltakerkode for WeHunt: ARP377

Antall jegere som er samlet på WeHunt passerte i ettermiddag 200

Innad i dette jaktlaget er det selvsagt en konkurranse. Den første premien gikk til Erik Johannesen, for at han ble den som fikk den første bukken i bakken. Lars Kristian Torp ble den jegeren som fikk den første reven. Alle rådyrjegere vet at det er viktig å beskatte rødrev i de områder man ønsker en god bestand av rådyr.

For Jegeravisen har dette vært både nytt og spennende. Vi føler at vi her knytter jegere sammen, og gir de mulighet til å spille på hverandre. Det at vi har en konkurranse, er bare for at ting skal bli litt mer spennende.

-Da Knut Gartland kom til meg med dette prosjektet, synes jeg det hørtes utrolig spennende ut. Alt i dag skal gjøres live med videoer og lyd. Dette er en langt enklere å få til og kan gjøres til flere jaktformer, samt at det knytter jegerne sammen på en god måte. Dette sier Daniel Tilrem som er en del av Jegeravisen faste drivere.

Jeg vil også takke alle som har blitt med hittil, også gleder jeg masse til å følge med utover

Jegeravisen takker alle våre samarbeidspartnere, som både deltar og støtter oss med premier på denne bukkejakten.

Her ser dere alle de fine fangstene fra den første økta.

Les mer om Bukkejakten 2020 – LIVE

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler