torsdag, september 21, 2023

En General i den amerikanske hæren, ble forrige uke suspendert og satt under etterforskning for mulig brudd på jaktregler

Gaupe Foto: Pixabay

Hæren suspenderte sjefen for U.S. Army Fires Center of Excellence og Fort Sill, Oklahoma på fredag, i påvente av utfallet av en etterforskning. Det skal være påstand om gjentatte brudd på basens jaktregler som ligger til grunn for etterforskningen.

Saken gjelder Generalmajor Kenneth Kamper, som er sjef for avdelingen som driver opplæring av ukrainske tropper på artillerisystemet Patriot. Det er Military.com som skriver om denne saken. 

«Verken etterforskningen eller endring i hvem som leder avdelingen vil ha noen innvirkning på operasjonene eller oppdraget ved Fort Sill, inkludert den nåværende treningen av ukrainske styrker på Patriot-missilsystemet. Suspensjonen var ikke relatert til oppdraget eller opplæringen av ukrainske soldater, fortalte avdelingens talskvinne Cynthia Smith.

I følge kilder vurderte generalen også å få etablert en skarpskytter i andre etasje i hjemmet sitt i Fort Sill. Kildene forteller at det var en gaupe som utgjorde en trussel mot familiens lille hund.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

- Advertisement -

Siste artikkler