tirsdag, juli 23, 2024

Helibacon – tilbyr å skyte villsvin fra helikopter

Screenshot Foto:Helibacon

I Norge jakter vi for å utnytte viltets kjøtt og skinn, eller at vi ønsker og forvalte en viltstamme. Vi bruker jaktmetoder som er arvet ned i gjennom generasjoner.

Andre steder i verden der man ikke har disse nedarvete metodene, har man kanskje ett litt annet syn på jaktetikk og ikke minst på viltet i seg selv. Noe som man kan se av valg av metoder for jakt og fangst.

Flere land tillater nå at man bruker helikopter som en plattform for både å finne og skyte vilt.

Det amerikanske firmaet Helibacon har spesialisert seg på å selge pakker med disse noe spesielle jaktopplevelsene. Det eneste kravet for å kunne delta er at du har fylt 18 år.

For 3.000 dollar får du en pakke med jakt fra helikopter. Du kan også kjøpe nattjakt med automatrifler med termisk optikk. Alt dette er etter villsvin. I tillegg tilbyr firmaet skyting med flere typer maskingevær.

Helibacon holder til i Texas, en stat som historisk har hatt alt for mye villsvin. Det har også tidligere vært mye bruk helikopter for å redusere antall griser i enkelte områder, for det har på grunn av størrelsen på farmene vært den eneste effektive måten å holde en sterkt voksende stamme av villsvin i sjakk.

I denne videoen kan selv se hvordan Helibacon presenterer sine opplevelser.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

- Advertisement -

Siste artikkler