onsdag, juni 12, 2024

Mer enn bare jakt – Episode 5 – Rådyrjakt og elgjakt

I disse dager er det mange jegere som venter på at vi skal få unna alt med charterferier og alt med sommer å gjøre, så jakta endelig kan starte.

For å gjøre ventingen litt enklere legger vi ut episode 5 i «Mer enn bare jakt» fra TareTV.
Denne gangen er vi så heldige å få bli med på rådyrjakt og elgjakt, noe dere storvilt jegere sikkert setter kjempestor pris på.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler