Du kjenner den følelsen! Du skal på tur. Jakten er i gang og du har telt ned i månedsvis. På skytebanen har du kjent på lukten av krutt og allerede fortalt en haug med skrytehistorier fra fjorårets hendelser. Du har allerede satt deg mål om den store flotte tiuren eller 12 taggeren som skal i siktet ditt i år.  Den friske skogsluften, lyden i trærne og friheten fra alt mas hjemme.. ja det verdsettes av hver en jeger. På kvelden når bålet tennes og betasuppen er på kok Betasuppe på tørrpose er jo rene gourmetmaten ute i terrenget. Merkelig, for hjemme smaker det ikke like bra. En kald og god pils senker roen ytterligere i kroppen foran bålets gode varme og knitrende lyder. Så kryper trøttheten frem og søvnen man får her ute er av beste kvalitet.

Etterpå er det tidlig opp å lete etter dyr!

Skjer det noe i lysningen? Her må man ha fokus og øynene med seg

Opplevelsen i seg selv er fin. Bare stillheten og den frie naturen er terapi for kropp og sjel. Bonusen er å få dyret man jakter på.

Omringet av fri natur er fantastisk. 


Kjenner du savnet ? Underveis kan man plukke tyttebær, blåbær og det som jeg personlig setter aller mest pris på.. nemlig dette gullet

Det er en fin tid! Og snaue fem måneder til den offisielle jakten starter igjen. Jeg gleder meg ! Gjør du? For når sekken er pakket slik som dette,  ja da er tiden inne igjen. Da er det jakt!

Ser frem til å høre masse gode jakthistorier i år og håper at folk vil dele dem med oss i jegeravisen. Det vil komme masse spennende lesestoff i nærmeste fremtid. Nå er vi i det minste i gang!Vh Raphael Pedersen

ANBEFALT FOR DEG

>