Kenneth Aspestrand jobber i Norma AS og er en ivrig skytter. Han har også noen litt annerledes prosjekter på gang. Sist vi gjorde en sak med ham gjaldt det «leverandørkampen» .Nå har han et nytt spennende prosjekt på gang.

Hva er det du har på gang nå Kenneth? Jo jeg har alltids noe på gang. Nå har jeg laget en gruppe på Facebook som jeg har kalt skyteshows pokerklubb.
Er jo skyting som er jobben min, mens poker har blitt en morsom hobby. Har jo også skjønt at det er mange flere enn meg i både jakt og skytemiljlet som spiller poker. Da tenkte jeg å slå det sammen til en tøff greie.

Hvem er målgruppen? De fleste jeg har lagt til gruppen så langt, er skyttere eller jegere. Derfor har jeg sponset disse premiene av egen lomme. Jeg synes det ville vært gøy om vi ble en gjeng som spilte litt sammen. Da Norge er rimelig stort, måtte det bli på nett og ikke live.
Målet mitt er så klart at vi skal bli flest mulig. Poker har idag blitt lovlig i Norge så det er ikke sånn «uglesett» lengre. Jeg spiller til daglig i en klubb i Sarpsborg med mange hundre medlemmer, og har i mange år vært med på NM i Dublin og nå også de siste 2 årene på Gardermoen etter at det ble lovlig.

Hva er målet med gruppen?Denne gruppen skal være mest for gøy, og kanskje en inngangsport for de som har lyst til å prøve seg. Det vil ikke bli noen høye innsatser her så vi starter på en 200 lapp en gang i uka så får vi se hvordan det går.

Du er raus med premiene her Kenneth. Hva ligger i potten?

Premiene i starter er en valgfri A-Tec lyddemper. Denne rekker jeg ut på blant de som starter første turneringen på søndag. Så har jeg satt opp en Zeiss V6 til 12500 spenn i verve premie som går frem til 22 oktober, slik at vi forhåpentligvis skal bli en grei gjeng i starten. Jeg kan også avsløre nå alt, at det kommer minst en A-tec til senere i høst.

Her har du lekkerbisken.. ja da tenker vi først og fremst på Mauseren til 120.000 kroner
På bildet: Kenneth Aspestrand og en drøy rifle!

Mauser til 120.000kr!

vi tenker at det skal toppe seg helt med en Mauser M98 til 120000,-! Bare vi blir mange nok.
Har også noen flere ideer til premier som kommer og jeg vet at også Guts kommer til å gi oss litt hvis vi blir en stor nok gjeng. Men igjen, dette skal være for gøy uten de største innsatsene.

Gruppen finner du her Skyteshow`s Pokerklubb 

NB: For å delta, er det viktig at du kontakter Kenneth, enten gjennom gruppa hans, eller via mail post@skyteshow.no

ANBEFALT FOR DEG