torsdag, september 21, 2023

Mer enn bare jakt- Episode 2 støvertrening og sjøfugljakt

Vi forsetter med andre episode i serien «Mer enn bare jakt» fra TareTv. Denne gangen får vi bli med på støvertrening og sjøfugljakt. Perfekt underholding for deg som venter på jakta skal starte.

Har du ikke sett episode 1? Se den her: Mer en bare jakt – Episode 1

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler