onsdag, november 29, 2023

Nina Otterbekk blir med oss som ambassadør og samarbeidspatner

Nina Otterbekk blir med oss på teamet. Nina driver kontoen «Jenter som jakter» på Instagram, og har fra tidlig av vært godt involvert i avisen vår. For Jegeravisen.no har det lenge vært et stort ønske å offentliggjøre et samarbeid med henne. Nå er det et faktum! Etter en veldig hyggelig samtale, ble vi raskt enige om at hun blir med oss som ambassadør og samarbeidspartner. Hun er dyktig jeger og skytter. Hennes ønske er å inspirere andre jenter til det samme. Det er det vi ser etter i en ambassadør! For de av dere som ikke vet hvem hun er, kan dere se tidligere innlegg vi gjorde om Nina og kontoen hun driver på Instagram.

Se på den stokken! Foto: Jens Kvernmo
Velkommen med på teamet Nina!!

Nå har vi satt et TEAM vi er veldig stolt av, og tror at dette kan være med på å bidra til at Jegeravisen blir det vi ønsker at den skal være. Et nettsted med variert innhold av forskjellige typer jakt, nyheter, jakttips, guider.. ETC

Dette blir fokuset fremover nå, og vi gleder oss! God helg alle sammen. Selv befinner vi oss ute i feltet denne helgen. Forhåpentligvis dukker det opp noen gode rapporter etterpå! Nå er jakten i gang for fullt, så husk:  TIPS OSS OM SAKER!

Vh Team Jegeravisen

Følg oss på FACEBOOK for å holde deg oppdatert om saker

 

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler