En bevegelse bak mopanitreet fanger jegerens oppmerksomhet, øret til den store kuduoksen, the Grey Ghost of Africa! Børsa kommer forsiktig opp i skuldra, en perlehøne kakler ett sted i bakgrunnen, hetedisen danser over savannene, fingeren presser på avtrekkeren.

Går du med en drøm om å jakte i storvilt i Afrika? Nå kan drømmen bli virkelighet! Great Letaba Safaris vil gi en av dere en eksklusiv 5 dagers jaktpakke i Limpopo, Sør Afrika. Alt inkludert. Det eneste du trenger å kjøpe selv, er en flybillett tur/retur O. R. Tambo International Airport i Johannesburg.

Great Letaba Safaris er en familiedrevet jaktlodge, hvor du selv bestemmer programmet for dagen. Du får oppleve et mangfoldig dyreliv på nært hold og muligheten til å jakte på eksotiske arter som impala, gnu, vannbukk, sebra og mye mer.

Vilttettheten er relativt høy og legger til rette for å få oppleve spenningen ved å snike deg innpå viltet. Lydene og luktene av Afrika er noe helt eget, og vil etter en slik reise alltid forbli en del av deg. Totalopplevelsen er det som gir mange Afrika-feber: Følelsen av å alltid lengte tilbake. Til steded hvor ‘stories are made.’ Afrika-feber har dessverre ingen kur

Total verdi på premien er 25.000 kroner. Tilleggsdyr kan evt kjøpes etter avtale. For å delta i denne konkurransen, trenger du kun å melde deg på nyhetsbrevet fra Great Letaba Safaris.

Siste frist for å delta er 15 januar. Premien må benyttes innen utgangen av 2023.

LES MER: Hunting is conservation.

Meld deg på nyhetsbrevet fra Great Letaba Safaris, og du kan bli den som vinner jakt i Afrika. (Du får årlig tilsendt 2-4 nyhetsbrev på email)

    Jakt på Great Letaba Safaris med Anette Dahl og Kristoffer Clausen

    Her kan du lese mer om Great Letaba Safaris.

    ANBEFALT FOR DEG