tirsdag, juli 23, 2024

Sønnen(4) til Helga ropte; «Jeg har en Mår ved fella mi! «

– ny plass.. men måren er ikke i….enda…

Tekst og video av: Helga Nerem

Junior. lyste når bildene begynte å tikke inn fra viltkameraet.
Med store øyne og barnlig iver ser Jr. på bildene, «Måren er jo nesten inni, JO!». – «Ja gutten min, den er bra nysgjerrig. Men det betyr ikke at vi har den i fella di helt enda….»

Samme morgen står jeg å skal kle av yttertøyet på junior. i gangen i barnehagen på morgenen, de trivelige damene ønsker oss som vanlig «God morgen». Junior. er ivrig, slenger fra seg jakka og forteller entusiastisk til de ansatte at «Jeg har en Mår ved fella mi! » . Ikke rart de ble stående litt spørrende, jeg vet ikke helt hvor «normalt» det er å ha «sin egen» mårfelle i en alder av 4? Mor måtte forklare litt og vise bilde— de dro på smilebåndet. 😃

Husk lyd i videoen, for å høre fakta om måren.
(Teksten fortsetter under videoen)

Utrolig moro å kunne hente inn videoene fra kameraet i kveld. Vi har nå utvidet tunellen litt siden han er litt skeptisk med å presse seg inn i den sorte. Men, nå når røret er byttet ut er det god plass for Måren å hente godsakene som ligger å frister «bak gitteret». Nå er det bare å krysse fingrene for at Måren ikke har gitt opp jakten på innholdet i fella til Jr.

➡️Det er viktig å skape engasjement å eierskap om det skal interessere de små, dette prosjektet er midt sagt vellykket. Selv om måren ikke sitter i fella enda, er det viktigste å gjøre våre felles prosjekt spennende og lærerike både for store og små.

-Helga Nerem

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler