Har du lyst til å høre mer om kvinner og jakt, sikre deg billett til Camp Villmark, få tips, inspirasjon og goodiebag? 2. november braker det løs i Litteraturhuset i Oslo kl. 18.

Skrevet av: Anine Gutubakken Byles – NJFF -Norges jeger og fiskerforbund

​​​​​Camp Villmark og Norges Jeger- og Fiskerforbund har gleden av å invitere deg til, «…og kjøttet skaffer vi sjøl – jenter, jakt og jante», en eksklusiv foredragskveld på Litteraturhuset i Oslo, der Kafe Oslo holder åpent. Tema er kvinner og jakt, og vi kan love deg en helaften med spennende foredrag og innhold som garantert vil inspirere deg til å ta børsa fatt. Alle som kommer får en goodiebag som blant annet inneholder én billett til Camp Villmark.

Her er programmet for kvelden:

• Kl 18:00 – Dørene åpner
• Kl 19:00 – Foredrag med Ingerid Jordal
• Kl 19:45 – Pause
• Kl 20:15 – Foredrag med Stine Hagtvedt

Både NJFF og Camp villmark vil selvfølgelig være til stede og svare på spørsmål underveis.
Prisen for kvelden er kr. 150,- for NJFF-medlemmer og kr. 200,- for andre. Prisen inkluderer én billett til Camp Villmark 2018.

Bestill billetter her.

Foredrag av JegerStine og fotograf  Ingerid Jordal

Vi har invitert to spennende profiler som vil dele sine erfaringer med oss, og som har en spennende historie å fortelle:

Ingerid Jor​​dal

ingeridjordal.jpg

Når du hører begrepet «en jeger», hv​​em ser du for deg da? På 80-tallet var det upopulært å dra med seg kvinnfolk i jaktlaget. Nå danner de sine egne jaktlag. Er det egentlig noen forskjell på den kvinnelige og mannlige jegeren? Ingerid Jordal er fotograf med base på Voss og hjertet i Finnmark. Det siste året har hun fulgt en gruppe kvinnelige jegere i felt, og forsøker å finne svar på hva jakta betyr for dem.

Stine Ha​gtvedt

Jegerstine-portrett.jpg

Med prosjektet «Jakten på Norge» er S​​​tine godt i gang med å jakte seg gjennom landet. Prosjektet er et samarbeid med NJFF, og du kan følge henne på bloggen – jegerstine.no. Hun ønsker å bli bedre kjent med den norske jegeren, og teste ut ulike jaktformer. Stine vil fortelle om hva som er avgjørende for at vi faktisk kommer oss ut på jakt, hvilke forventninger vi har og hvordan kvinner blir møtt i jaktmiljøet?​

ANBEFALT FOR DEG