Dette bildet av og med Steinar Bruun ble kåret til det beste bildet. (Foto: Steinar Bruun)

Bukkejakten 2020 – LIVE, ble avsluttet onsdag forrige uke. Jegeravisen er meget fornøyd med deltakelsen på Norges største jaktlag.

-Vi ble overasket over hvordan deltakerne brukte chatten på WeHunt til å utveksle erfaringer, i tillegg til å dele opplevelsene de hadde i terrenget. Dette forteller Knut Gartland fra Jegeravisens redaksjon.

Jegeravisen ville samle alle bukkejegere på en felles plattform, og WeHunt viste seg å være riktig verktøy til dette formålet. I tillegg ble det delt opplevelser både på vår gruppe på Facebook, og på Instagram. Det kom inn et stort antall bilder i løpet de dagene jakten pågikk.

Tilbakemelding fra flere deltakere, går ut på at de følte de var med på et stort jaktlag, der de kunne spørre andre om gode råd når jakten pågikk. Flere sier de ble overasket over hvor mange andre som jaktet, og hvor det ble jaktet.

– Det er vel ingen tvil om at vi kommer til å kjøre flere slike aktiviteter som samler jegere fra hele landet. Dette forteller Gartland, som allerede har planer om fremtidige «jaktlag».

I perioder var det nærmere 200 jegere i jaktlaget. (Skjermdump fra WeHunt)

Det var også en konkurranse i dette, der jegeravisen ville dele ut flere premier fra våre samarbeidspartnere.  

Her får dere en oversikt over hvem som har vunnet hva.

Premien for første skutte bukk gikk til Erik Johannesen. Han får både skytepropper fra Hørselslaben og Gerber Vital Pack Saw fra Norma

Første rødrev ble skutt av Kristian Torp. Han blir tildelt en GEVIR DUO foldekniv fra Øyo.

Vi skulle også kåre beste historie med bilder. Her var det Verner Fjerdingøy som tok seieren. Han vinner et slaktesett fra Øyo.

Peneste trofe kan sendes til Gevirdommer Robert Aakvik, for trofesbehandling og bedømming. Aakvik valgte her bukken som Tor Heltne fikk skutt.

Beste bilde ble publisert på Instagram, her var det Steinar Bruun som gikk av med seieren. Premien er treningsammunisjon for 600 kroner fra Norma.

Vi ville også gi en premie til det VI mener er mest fornuftige avskytning. Thomas Jesting sin returbukk ble den som stakk av med seieren. Han vinner skytepropper fra Hørselslaben.

Rolf johansen ble jeger med flest skutte dyr, 2 bukker og en rødrev. Premien er Neverlost Game Bag fra Norma.

Følgende deltakere vil få tilsendt Härkila T-skjorter fra Hell Jakt og Fiske: Christoffer Furuseth, Inger Haarstad, Morten Naustvoll, Hege Tausvik Strand

Alle vinnere som ønsker å få tilsendt premie, sender oss en e-post med adresse, epostadresse og telefonnummer. Send dette til knut@frimedia.no

Jegeravisen takker våre samarbeidspartnere som deltok med premier til Bukkejakten 2020 – LIVE

ANBEFALT FOR DEG