onsdag, juni 12, 2024

Video: Dåhjort jakt i Sverige

Anders Hammer reiste ned med guttegjengen til Ørebro i Sverige for å jakte dåhjort
De skal holde på med 3 dagers drivjakt, men dem begynner å smyge litt for å få noe ekstra jakt på film.

Kompisgjengen har høye forventninger til denne jakta men med gode hunder og parade, så ender det med hele 43 dyr forteller en fornøyd Hammer til Jegeravisen.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler