Jakten har begynt å roe seg for flere av oss og julen  er rett rundt hjørnet. Da er det flere av oss som får litt ekstra tid til å tenke på hvor godt vi har det. Men dessverre så er dette en ekstra tøff tid for flere på mange andre måter. Kalle Meidell har tenkt tanken at alle ikke har det like godt hele tiden. Han er initiativtaker for kampanjen «Jegere mot barnemishandling» der han prøver å få samlet inn 10,000,- mot barn som har det tøft.

På Stinesofies stiftelse egne sider skriver Meidell dette:
«Jaktsesongen er på hell og det er tid for å feire julen med familie og venner. Men det er ikke alle som gleder seg til jul; statistikken viser at det er flere overgrep mot barn i julen enn resten av året.
Inspirert av en svensk kampanje ønsker jeg å samle mine norske jegerbrødre for å støtte Stine Sofies Stiftelses arbeid for en barndom uten vold og overgrep.
Setter pris på alle bidrag og hjelp til spredning.

Med ønsker om en fredelig jul for store og små.»

Når vi i Jegeravisen spør om hvorfor han har dratt igang dette, så svarer Kalle dette: Jeg så en svensk kampanje som har blitt delt mye på instagram (Jägare mot barnsexhandel), og ble inspirert til å dra igang noe lignende her hjemme. Målet er å få inn 10.000,- kr innen nyttår

Som ivrig jeger og snart tobarnsfar synes jeg det var fint å bidra litt og beskytte de små.

Vi i Jegeravisen synes dette er et kjempeflott tiltak og velger derfor å belyse denne innsamlingen.

 

Ønsker du å støtte så kan du gå inn her:
http://innsamling.stinesofiesstiftelse.no/utenvold/12-4399

ANBEFALT FOR DEG