onsdag, november 29, 2023

Rekord bukk for Anders (21)

Når en kompis slår på tråden å spør om du skal være med på smyg jakt etter dåhjort, så kan man ikke si nei. Det gjorde hvert fall ikke Anders Hammer (21) som kastet seg i bilen og fikk felt en stor bukk.

Når Jegeravisen tar kontakt med Anders for å høre hvor han har felt denne flotte bukken, så svarer den lykkelige jegeren.

– Har vært hos en kompis i Katrineholm (Sverige Red.anm), fikk en telefon om jeg ville komme ned å smyge litt, å det kunne jeg ikke si nei til! var bare å hive seg i bil å kjøre ned om natta så alt var klart til morrasøkta, forteller Anders.

Les også: DÅHJORT JAKT I ØREBRO (video)

Målet for jegeren var å få skutt en pen dåhjort, men etter å reist litt rundt uten å finne den riktige, så kom han tilslutt innpå syv dåhjorter, der Anders plukket ut den største i flokken.

– Smaug gjennom noe fin glissen skog og brukte god tid for å se om jeg så noe der, planen var å komme seg inn til ett jorde som ligger midt i skogen der, tok ikke lang tid før jeg så den første dåhjorten men ikke noe horn å se noe som var prioritet å prøve på. Når jeg har igjen 100 meter til jordet ser jeg noe som har horn utpå det og kjenner pulsen stiger betraktelig!

– Bruker lang tid de siste meterne før jeg kommer til jordkanten og ser at den var brukbar ja. Jeg får satt opp kamera og filmer flokken endel, så måler jeg med Zeiss RFn hvor langt hold det er. Holdet stopper på litt over 150 meter. Etter en stund går smellen og den detter med engang, var en lettelse å da er det bare å komme seg bort å titte, forteller Anders til Jegeravisen.

Bukken skal ha veid rundt 45-kilo og er den største dåhjorten Jegeren nå har på tavla.

Anders avslutter med å si at hele opplevelsen var utrolig moro.

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler