onsdag, juni 12, 2024

Dåhjort jakt i Ørebro

Anders Hammer reiste ned til Ørebro i desember i fjor for å jakte dåhjort med egne hunder,
Hammer forteller til Jegeravisen at han tok med dachsen sin tezza å hun fikk los på flere dyr som delte seg… etter 1 1/2 times los og mye turing sto dem endelig på rett plass og fikk skutt en spiss bukk dette var en av mange fall denne helgen.
Nå har Anders satt sammen en video fra turen som vi er så heldig å få dele.

Har du en historie, video eller noe annet du vil dele med oss, så ta gjerne kontakt med oss på Facebook eller vårt kontaktskjema.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler