tirsdag, juli 23, 2024

En dag i novemberfjellet etter rypene

Markus Danielsen Holmer tok med hagla og videokameraet opp til fjellet en dag i november, for å jakte på den flotte rypa i hvit vinterdrakt

Han skriver dette om sin egen video: Det er ingen kvoter her i år, men likevel mener jeg at man bør vise måtehold. Jeg fikk 5 ryper i sekken, det holdt for meg, og da er det fint å bare nyte skue og fyre et skikkelig bål i skumringen. Det er flott å være rypejeger!

Vi skjønner han godt når han snakker om å kunne nyte å skue litt på rypene.
Det er veldig viktig og huske å nyte opplevelsene man har på fjellet, det er for ofte vi bare fokusere på jakta selv om det også er en fin opplevelse.
Men den blir enda bedre med flotte naturopplevelser. Noe vi får oppleve i videoen til Markus her.

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler