Foto: Produsenten

Sponset innhold.

Trener vi som jegere godt, og ofte nok? Dette er spørsmål som man kanskje kan stille seg. Skal man få trent med riflen, er man avhengig av både tilgang til skytebane og tilgang til ammunisjon.

Flere steder i landet er jegerne prisgitt de fasiliteter som skytterlagene tilbyr, som veldig ofte ikke er annet enn standplass og en skive. Skytebenker eller noe å «sitte på», finnes ofte ikke.  I tillegg må man på flere steder nå være medlem i skytterlaget for å få tilgang til banen.

Statistikker viser at det fortsatt er opp mot 10% skadeskyting av storvilt, og i tillegg kan det også her være mørketall. Skyteprøven for storvilt er kanskje for enkel, og krever litt for lite trening?

Mange av oss jegere er godt forberedt til den første dagen på jakta. Holder vi oss like godt utover høsten, eller stoler vi på at våren og sommerens treningskvelder holder hele sesongen?

Utfordringen mange møter, er skytebaner som stenger tidlig på høsten. En annen utfordring for mange, kan være kostnader på ammunisjon og leie av baner.

Hvordan kan vi opprettholde det nivået vi fikk før jakten startet, slik at vi reduserer antall dårlige skudd på vilt?

Det finnes en enkel løsning. En skytesimulator, der du bruker ditt egen våpen, i eget hus, når du selv vil. Da har du mulighet til å kunne gjøre trening mest mulig optimal.

Accurize skytesystem kobles til smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Accurize-appen som er gratis tilgjengelig i App Stores for Android ™; og Apple ™ . Få øyeblikkelige resultater sendt til din smarttelefonen eller nettbrett når du skyter på Accurize systemet. Lag profiler for flere brukere, skytevåpen og mål. Følg fremdriften din over tid ved hjelp av historikk funksjonene og oversiktlige diagrammer. Du kan enkelt kalibrere skytevåpenet og siktet med appens innebygde sikte justerings funksjon.

Accurize skytesystem gir deg selvtillit til å ta det perfekte skuddet når det betyr noe. Accurize laserteknologi lar deg trene når som helst og hvor som helst på samme måten som på skytebanen ,slik at du kan forbedre deg og ta det perfekte skuddet når det teller. Du kan skyte et uendelig antall skudd igjen og igjen; perfeksjonere målene dine og bruke ditt eget skytevåpen. Tørr skyting vil hjelpe deg å forbedre de grunnleggende ferdighetene som er involvert i å bruke ett skytevåpen. Du kan øve på riktig grep, avtrekker kontroll, sikte og pusteteknikker. Det kan også hjelpe deg å overvinne eventuelle dårlige vaner du måtte ha utviklet, for eksempel spenninger i forbindelse med rekyl. Du kan bruke Accurize skytesystem hjemme, på kontoret eller hvor du vil innendørs.

Med Accurize kan du skyte mye på kort tid. Du bestemmer i tillegg selv hvor, og når, du skal trene.

Hell Jakt og Fiske selger en pakke bestående av en patron og 2 typer skiver for 6.900.-

Ta kontakt med Børre på Hell Jakt og Fiske.

Mail til borre@hellevents.no eller 91711436

ANBEFALT FOR DEG