tirsdag, juli 23, 2024

En fascinerende film om «Skogsfugljakt I Tiurens Rike 3»

Det finnes en rekke jegere som for å glede oss andre, bruker mye tid på å produsere jaktfilmer. Filmene kan være av varierende kvalitet, men stadig oftere ser vi amatørfotografer som formidler sine egne naturopplevelser på en meget god måte.

Jegeravisen ønsker denne gangen å presentere Daniel Thorsen. Daniel som både er en ivrig jeger og dyktig fotograf, tar oss med ut i naturen gjennom flere årstider.  Nå presenterer han filmen «Skogsfugljakt I Tiurens Rike 3». Her får du en hel sesong med fuglejakt med stående fuglehund.

Du kan i denne filmen sammen med Daniel oppleve orrfugl-leiker, være med på turer for å trene bikkjer, samt se Daniel prøve fiskestanga. Hovedtyngden av filmen viser selve jakten, med fuglsituasjoner med både bom og treff.

Daniel sier til Jegeravisen at han er mest fornøyd med at filmen ble en helhet, med mange minnerike høydepunkter. Du får oppleve orreleik i over 900 meters høyde, med en temperatur på under langt under 20 blå. Filmen viser også en ny pers på en 1,73 kg tung og 62 cm lang ørret. Daniel har hatt nærkontakt med både elg, mår og tiur. Han har fanget orrfugl med hendene, og hadde hele tiden et fantastisk samarbeid med bikkjene.  Daniel selv sier han har rett og slett har vanskelig for å plukke ut noen høydepunkter, for det ble så mange forskjellige situasjoner, med film av vilt og bikkjearbeid.

 I filmen vises det noen skikkelig fine tiurfall, noe Daniel ikke glemmer med det første.

Filmen kan du se her:

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler