tirsdag, juli 23, 2024

Jægertoner – en TV-serie av og med guttene i Jegerpodden.

Foto:Jegerpodden

I kveld er det premiere, Naturkanal1 presenterer første episode av serien Jægertoner, produsert av Jon Inge Vik og John Petter Mellingen, guttene som står bak den nå så kjente Jegerpodden. Med seg i denne programserien har de også artisten Magnus Hestegrei, og villmarkskokken Svein Jæger Hansen.

-Natur, vennskap, latter, jakt, god mat og musikk er viktig elementer i et godt liv og dette får seerne rikelig av i denne serien. Vi drar rundt i Norge på jakt, og her blir det store jakt- og naturopplevelser, forteller John Petter Mellingen til Jegeravisen.

Jegeravisen har tatt en sniktitt på første episode, der laget drar til Vega på bukkejakt. Her får vi fine naturopplevelser, se bukker i brunst, fantastisk mat over åpen varme i skogen, og ikke minst bukkefall. 

Igjennom hele serien får vi også oppleve artisten Magnus Hestegrei, som bidrar med kulturelle innslag i form av musikk og poesi.

Villmarkskokken Svein Jæger Hansen, gir oss et utall av matopplevelser. Her får du gode råd om hvordan du skal lage de beste retter når du er ute på jakt.

I hvert program, er det uoffisielle konkurranser mellom jegerne. Konkurransene gjennomføres både i skogen og på kjøkkenet.

-Dette ble serie med et bredt nedslagsfelt, og som vi tror  ville fenge også godt utover jegerstanden, avslutter John Petter.  

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

- Advertisement -

Siste artikkler