I denne oppskriften trenger du ikke å bruke skogsfugl.
Skogsfuglen kan gjerne byttes ut med rådyr, villsvin, bever, ekorn eller hva du måtte ha.

Bilder og oppskrift av: Kjetil Andresen // Instagram  _kjetilandresen_

Du trenger til suppa:

  • Sjalottløk
  • Litt hvitløk
  • Purreløk
  • Noen poteter (melen potettype)
  • 3-4 dl Kyllingkraft
  • 1 dl melk/følte
  • Salt
  • Pepper

Til pestoen trenger du:

  • Basilikum
  • Hvitløk (kan sløyfes)
  • Mandler uten skall, cashewnøtter eller pinjekjerner.
  • Olje
  • Salt og pepper.
  • Eventuelt litt sitronsaft eller revet parmesanost

Fremgangsmåte:

  • Purreløk, sjalottløk og hvitløk kuttes i mindre biter/terninger.
    • Freses blankt i olje eller smør, uten å ta farge.
  • Ha oppi kyllingkraft og potetene i terninger.
  • Kok til potetetene er møre.
  • Alt kjøres sammen med blender eller stavmikser, til en jevn masse.
  • Ha i melk/fløte og kok i noen minutter til.
  • Smak til med salt og pepper om det trengs.

Stek litt Bacon og katareller (evt annen sopp) som du kan tilsette i suppa på slutten.

Fremgangsmåte til pestoen:

  • Alt kjøres i blender.
  • Tilsett mer olje om den er for tjukk på slutten.
  • Smak gjerne til med salt underveis.

Suppen kan også helles på termos og nytes på tur.

God tur og bon Appetit!

ANBEFALT FOR DEG