onsdag, november 29, 2023

Video: En ung, spent og lovende jegerinne på sin første jakt

Jegeravisens lesere fikk i høst historien om Ragna Kristin sin første rådyrbukk. Nå er endelig filmen klar fra jakta til Ragna Kristin, her får du oppleve hennes første rådyrbukk bli skutt!

Nå er filmen fra denne jakten ute på youtube. Onsdag 28 oktober kl 18 har filmen premiere.

Vi får her se en ung, spent og lovende jegerinne på sin første jakt etter rådyrbukk. Ei jakt som blir en skikkelig berg og dalbane i følelser. Ikke alt går som planlagt. Pappa Robert Aakvik er med som guide, mentor og kameramann.

Det er ikke bare rett frem å komme seg ut på jakt, og mye skal klaffe for å lykkes. Mange tusen tar hvert år jegerprøven. Og rundt halvparten av de som består eksamen kommer seg aldri ut i skogen med børsa. 

I høst har gutta i Jegerpodden lansert en egen «hasjtag» for å få oss som er etablerte jegere til å få nye jegere ut av sofaen og ut i skogen. #Tameddegen er det nye begrepet. Jobben de gjør er virkelig viktig for jegerstanden. 

Vi i Jegeravisen håper at filmen fra Ragnas første bukkejakt blir med til å inspirere flere til å ta jegerprøven, få flere nye jegere til å komme seg ut i skogen på jakt. Og viktigst av alt, du som er allerede er jeger; #tameddegen!

Få med deg premieren her:

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler