tirsdag, juli 23, 2024

Videoen av Hedda på villsvinjakt er sett over 600000 ganger!

Hedda Marie Magnussen er vår ambassadør i Jegeravisen.no- Utrolig gøy å se at videoen av når hun skyter sitt første villsvin i Norge, er sett over 600.000 ganger!! Det er få eller ingen jaktfilmer fra Norge som har det tallet på Youtube,  og dette har skjedd på kort tid. 

For ikke lenge siden gjorde vi en sak om Hedda, hvor videoen var med.

Hedda hvordan føles det? 

Det er helt sinnsykt. Jeg er jo veldig stolt av å kunne være på en Youtube film som er vist så mange ganger. Det at den representerer norsk jakt er også veldig kjekt.  Det er garantert flere enn bare nordmenn som ser dette.

Før jeg skjøt villsvinet så jeg på youtube filmer selv for å finne tips til jakt. Når er jeg i en av de filmene selv, som andre ser på, det føles helt utrolig.
Dette har skjedd raskt! Når ble filmen lagt ut og hvorfor har den tatt sånt av?
Den ble lagt ut 18 august i år, om jeg husker riktig. Det må jo være fordi at grisen ble skutt i Norge. Før måtte vi jo over grensen til Sverige for å jakte villsvin.
Dette er en sensasjon, og det er helt utrolig at en video av norsk jakt ligger på slike tall, og den er langt fra ferdig sett enda. Videoen øker nemlig for hver dag som går. Har du enda ikke sett den, finner du den under her. 

Filmet av Jonas Brede.

Følg Hedda på Instagram

 

ANBEFALT FOR DEG

Relevant

Legg inn en kommentar

- Advertisement -

Siste artikkler